BAHÇE ÇEŞMESİ

Bahçe Çeşmemizi yeniledik.

Ortaokul B Blok eski girişinde bulunan atıl merdiven duvar yüzünden söktürülerek, bahçe çeşmesinin su hattı  buradan içeri alınmış ve  su deposunun yeri değiştirilmiştir. Böylece sıcakta tuğla altında aşırı ısınarak yorulan suyun daha serin kullanılabilmesi, aynı zamanda soğukta da daha ılık kullanılması amaçlanmıştır.

Eski çeşme ihata duvarlarının yenilenmesi sırasında yıktırılmış ve yeri değiştirilmiştir.

Hayır severlerimizin katkıları ile Kayseri Erciyes’ten getirtilen Andezit  taşından sırt sırta iki çeşme halinde Bahçe Çeşmesi yeniden yaptırılarak öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

Birinci Çeşme; Ankara’da yaşayan hemşehrimiz Bekir SEKMEN’in katkıları ile babası Mehmet SEKMEN anısına yaptırılmıştır.

İkinci Çeşme; köylülerimiz İdris – Mehmet – Ahmet ve Fatih UZAN kardeşlerin katkıları ile babaları Sıtkı UZAN anısına yaptırılmıştır.

Hayırseverlerimizin hayırlarının kabulünü diliyor; tüm öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz..