ANASINIFLARINI YENİLEME

Anasınıflarımız yenilendi.

Ana Sınıfı Dersliklerimiz, koridor sonunda bulunan dersliklere taşınmış; koridor sonu kiriş altından ahşap sepeletör ve kapı ile bölünerek, Anasınıfı derslikleri önünde yeni bir antre oluşturulmuştur. Böylece okulöncesi öğrencilerimiz ile ilkokul öğrencilerimiz birbirinden ayrılmıştır. Dersliklerin duvar cepheleri ayrı renklerde boyatılarak daha albenili bir ortam oluşturulmuştur.

Köyümüz Muhtarı Sayın Şükrü YADİGAR’ın girişimleri ile Ankara’da yaşayan köylülerimiz tarafından gönderilen toplam 105 metrekare laminant parke iki derslik tabanı ile derslik önüne oluşturulan yeni antre tabanına bizzat işçilikleri de kendilerince yapılarak döşenmiştir. Katkı sunan, emeği geçen tüm hayır sever hem şehrilerimize teşekkür ediyoruz.