Arifegazili İlkokulu
ARİFEGAZİLİ KÖYÜ ŞAHLI MEVKİİ ŞAHLI KÜME EVLERİ NO: 17 SUNGURLU / ÇORUM

VİZYON

Bütün öğrencilerimizin temel ihtiyacı öğrenme olsun * Bütün öğrencilerimiz ileri öğretim kurumlarında başarılarına devam etsin * Bütün öğrencilerimiz yeteneklerini ve bilgilerini en üst düzeyde geliştirsin * Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın * Okulumuzda bilim ve bilimsellik her şeyin çıkış noktası olsun, aydın insanlar yetişsin

MİSYON

Biz, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve çağın ihtiyaçlarına yanıt verecek beceriler kazandırmak, okuyan, araştıran, öngören ve bunları bir merak ve ihtiyaç içerisinde gerçekleştiren, öğrendiklerini karşılaştığı yeni durumlara transfer edebilen kişiler olmasını sağlamak ve onların ileri öğretime en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak, Öğrencilerimizin, çağın gerekleri doğrultusunda; kendine güvenen, milli ve manevi değerleri benimseyen ve Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Öğretim Şekli :normal

normal

kaloriferli

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Çorum İline 55 km Sungurlu İlçesine 17 km uzaklıkta Sungurlu-Çorum karayolu üzerinde yer almaktadır.

Ankara-Çorum ana asfaltından köy içerisine 1,5-2 km içeride bulunmaktadır.

Tübitak 4006