PEYZAJ ÇALIŞMALARI

Peyzaj çalışmalarımız devam ediyor.

Okul bahçe duvarlarımızın iç kısmına 2 metre genişliğinde bordür yaptırılarak; toprak doldurulup, Çorum il Özel İdare Çevre Müdürlüğümüzce sağlanacak 50 Adet Ladin ve 10 Adet Çınar ağaçları dikilecektir(26 adet Ladin, 5 adet Çınar 26/04/2016 tarihinde dikildi).

Çocuk Oyun Parkı çevresinde bordürlerle tanımlanan çiçekliklere de toprak doldurularak çeşitli süs bitkileri dikilecek. Ayrıca yeni yapılan Bahçe Çeşmemizin yanında bulunan ağaçlık alanda da peyzaj çalışmaları yapılarak hayırsever kişi ve kurumlarımızın desteği ile 1 kamelya, 3 piknik masası yerleştirilerek bunlar arasında bağlantı ve gezinme yolları yapılacaktır.

Bu amaç ile okul bahçe duvarlarımızın iç kenarlarına 45 traktör özel toprak çektirilmiştir.

Bu toprağın taşınmasında traktörleri ile destek olan velilerimiz ve köylülerimiz şunlardır; Aziz GÜLBAŞ, Kerem ÖNGÜR, Nuri(Sururi) GÜLBAŞ, Halil SİREM, Muzaffer ÖZKUL ve Gazi ÖZYOL’dur. Kendilerine sağladıkları katkı için teşekkür ediyoruz.